Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Το νέο σπίτι της Aegean στο Heathrow. The Queen's Terminal !

Από τις 23 Ιουλίου 2014, οι επιβάτες της Aegean θα έχουν το προνόμιο να χρησιμοποιούν τον ολοκαίνουριο και εντυπωσιακό νέο τερματικό σταθμό 2 στο αεροδρόμιο Heathrow.

Ο τερματικός σταθμός 2, σχεδιασμένος από τον αρχιτέκτονα Luis Vidal, κατασκευάστηκε από κοινού με την εταιρεία Heathrow, τη Star Alliance και τους αερομεταφορείς-μέλη της, με στόχο να δημιουργηθεί ένας πραγματικά ενιαίος κόμβος σε ένα από τα πιο φημισμένα διεθνή αεροδρόμια στον κόσμο.

Βελτιστοποιημένες για τον αεροπορικό ταξιδιώτη τού σήμερα, οι εγκαταστάσεις  ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θέτουν νέες βάσεις στην εξυπηρέτηση των επιβατών της Aegean.

Ο χώρος ελέγχου των εισιτηρίων έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ταχύτητα και την αποδοτικότητα. Κάθε επιβάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια σειρά από 81 κοινόχρηστα αυτόματα μηχανήματα εξυπηρέτησης για να κάνει check-in και για να εκτυπώσει την αυτοκόλλητη ετικέτα για τη χειραποσκευή του. Στη συνέχεια προχωρεί στο σημείο bag drop όπου η αποσκευή σκανάρεται και παραδίδεται.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, οι επιβάτες περνούν στον κύριο χώρο αναμονής όπου μπορούν να απολαύσουν την εντυπωσιακή θέα της πίστας από τα τεράστια παράθυρα . Επίσης, θα έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες επιλογές φαγητού και shopping, εγκαταστάσεις ανάπαυσης αλλά και παιδότοπους.

Οι  επιβάτες Business Class και  Μiles & Bonus Gold θα έχουν πρόσβαση στο ολοκαίνουριο lounge της Star Alliance. Το νέο lounge είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις και διευκολύνσεις και  βρίσκεται σ ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του κτιρίου προσφέροντας έτσι καταπληκτική θέα στο διάδρομο.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Terminal 2 είναι επίσης ότι θα φιλοξενεί όλες τις εταιρείες- μέλη της Star Alliance που επιχειρούν στο Heathrow. Έτσι, μόλις ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση όλων των αεροπορικών εταιρειών, οι ανταποκρίσεις για τους μετεπιβιβαζόμενους επιβάτες θα είναι πιο ομαλές από ποτέ στο αεροδρόμιο Heathrow, με ελάχιστο χρόνο ανταπόκρισης μόλις τα 60 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου