Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Aerotickets.gr - Πρώτη αεροπορική πτήση από το Πεκίνο προς την Αθήνα

Η πρώτη αεροπορική πτήση από το Πεκίνο προς την Αθήνα πραγματοποιήθηκε εχτές 18/5/11. Το αεροπλάνο της Air China προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ακολούθησε εκδήλωση για την υποδοχή της κινεζικής αποστολής.

Ο κ. Νικητιάδης καλωσόρισε τους επιβάτες μαζί με τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Σπύρο Κουβέλη, ο οποίος ήταν μεταξύ των επιβατών της πτήσης, και δήλωσε: "Σήμερα άνοιξε μια μεγάλη λεωφόρος μεταξύ Κίνας και Ελλάδας. Είναι στο χέρι μας να την γεμίσουμε με χιλιάδες, με εκατομμύρια κόσμο. Είμαι βέβαιος ότι θα το επιτύχουμε και γρήγορα η πτήση θα γίνει απευθείας χωρίς ενδιάμεσο σταθμό και επτά ημέρες την εβδομάδα".
Στην τελετή υποδοχής της κινέζικης αποστολής επικεφαλής της οποίας ήταν ο αναπληρωτής διευθυντής της Κινεζικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Xia Xinghua, παραβρέθηκαν ο κινέζος πρέσβης στην Αθήνας κ. Luo Linquan, ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Ν. Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών καθηγητής κ. Στράτος Παπαδημητρίου και ο γενικός διευθυντής κ. Γιάννης Παράσχης.
Το νέο δρομολόγιο θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" κάθε Τετάρτη και Σάββατο, με αεροσκάφος τύπου Airbus 330-200.



Κάντε τώρα την κράτηση σας στο www.aerotickets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου