Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Οι 5 κορυφαίοι προορισμοί για μήνα του μέλιτος στην Αφρική !



Είτε ψάχνετε έναν προορισμό για τον μήνα του μέλιτος όπου μπορείτε να νιώσετε την σαγήνη της συνάντησης με άγρια ζώα του ζωικού βασιλείου , είτε να περάσετε μια ρομαντική νύχτα κάτω από τα αστέρια νιώθοντας σαν celebrity, οι προορισμοί της Αφρικής έχουν κάτι να προσφέρουν σε όλους καλύπτοντας όλα τα γούστα.

Ol Seki Mara Camp, Masai Mara, Kenya

Περάστε την βραδιά γύρω από το τζάκι ή ατενίζοντας τα αστέρια στο ιδιωτικό σας deck & ξυπνήστε με την εκπληκτική θέα του Μασαι Μαρα.

Στο καταφύγιο του Μασαι Μαρα μπορείτε να νιώσετε την επιστροφή στην φύση & την απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο.

Υπάρχουν 6 καταλύματα, όλα με ιδιωτική είσοδο, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε γεύματα στο ιδιωτικό σας deck παρακολουθώντας την άγρια φύση της Αφρικής.

Eagles Crag, Eastern Cape, South Africa

Αν αναζητάτε την πολυτέλεια & τον πλούτο τότε αυτό είναι το κατάλληλο μέρος.

Η περιοχή Eagles Crag βρίσκεται ανάμεσα σε όμορφα βουνά & προσφέρει την απόλυτη απομόνωση.

Οι νεόνυμφοι μπορούν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης στο σπα ή στο πολυτελές  τους lodge, ολοκληρώνοντας με μια βουτιά στην ιδιωτική τους πισίνα.

Υπάρχουν επίσης & πολλές δραστηριότητες όπως photo safaris, game drivers, ακόμα & εθελοντική προσφορά στην κοινότητα του πάρκου διατήρησης Shamwari.

Kilindi, Zanzibar, Tanzania
Αν όμως η προτίμηση σας είναι ένα πολυτελές beach boutique θέρετρο, γνωστό & ως ¨lovers paradise¨, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς ! Το ξενοδοχείο αυτό έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για ζευγάρια.


 Το resort διαθέτει μια σειρά από θαυμάσιες σουίτες διασκορπισμένες ανάμεσα σε 35 στρέμματα από κήπους με πλούσια βλάστηση & όλα με υπέροχη θέα στην θάλασσα του Ινδικού Ωκεανού, ιδιωτικές πισίνες & μόλις μερικά βήματα μακριά από την παραλία.

Tijara Beach, Mombasa, Kenya

Για την απόλυτη παραλιακή απομόνωση, θα μπορούσατε να βάλετε στα υπόψη την Tijara Beach. Είναι εντελώς αποκλειστική & φιλοξενούνται μέχρι 8 επισκέπτες στο θέρετρο στην ίδια περίοδο διαμονής.
Υπάρχουν 4 άνετα cottages, όλα με πανέμορφους κήπους & ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό για κάθε δωμάτιο.

& Beyond Xudum, Okavango Delta, Botswana 



Απολαύστε την διαμονή σας στην καρδιά του Okavango Delta σε μία από 9 απομονωμένες σουίτες. Όλες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες & σοφίτες με θέα από όπου μπορείτε να παρατηρήσετε τσιτάχ, ελέφαντες, αντιλόπες & όλα αυτά μέσα από το δωμάτιο σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ζήσετε την εμπειρία μιας ρομαντικής βραδιάς κάτω από τα αστέρια με τον/την αγαπημένο/η σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου